Verdens dyreste ansigtsløft udsætter “The Irishman”

Kommende Batman film skaber skræk og væmmelse blandt inkarnerede Batman fans.

Af Kasper Ramussen

Virkeligheden vender tilbage til Batman fans: Twilight stjernen Robert Pattinson skal opstartes til en ny omgang Batman.

Den 25. juni 2021 skulle der efter sigende blive premiere på en ny omgang Batman. Men denne gang er millioner af fans gået amok i protest-indsamling: en Twilight stjerne som ”The Dark Knight”? Det kan vi ikke tolerere.

Det er jo bestemt ikke første gang at fans er blevet ufrivilligt tyndhårede, kan vi huske balladen med Michael Keaton i 1989? Robert Pattinson burde dog ikke modtage så massiv en hatecrime. Filmkendere vil vide at to film for horrorlegenden David Cronenberg og den absolut glimrende: ”Good Time” fra 2017, bevidner om en tidligere teenskuespiller på vej mod ret kurs.

Pattinson er som sagt blevet bekræftet som flagermusehelten, men flere ting er nu også kommet frem. Filmen bliver instrueret af ”Abernes Planet: Opgøret/Revolutionen” instruktør Matt Reeves, der jo som bekendt virkeligt gjorde det formidabelt. Desuden er det blevet ”spoilet”, at for første gang siden ”Batman vender tilbage” fra 1992, skulle vi kunne forvente et gensyn med Pingvinen og Catwoman.

Jeg er ligeglad med dem der siger at den eneste rigtige Batman var Adam West. Jeg GLÆDER mig batshit!

Kilder: imdb

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens dyreste ansigtsløft udsætter “The Irishman”