’Avengers: End Game’ slår alle forsalgsrekorder

Disneys opkøb af Fox har gode fordele for Alien fans!

Så skulle det være bekræftet! Disney har planer om at udvide Alien-universet og ikke nok med det, der vil komme en r-rating på, altså en dansk tilladt over 15 år censur når produkterne en gang i fremtiden bliver præsenteret.

De fleste fans har nok sukket lidt over Ridley Scotts 2 prequelforsøg “Prometheus” og +”Alien: Covenant”, men noget tyder allerede på at Disney vil skrotte hans planer med at få afsluttet disse. De kommende film vil yderst tvivlsomt få det kendte Disney Tornerose logo klasket op inden filmenes start, det er nok et mere sikkert skøn med det gamle Fox logo.
Efter Disneys køb af Marvel, har studierne kunne bevise en sand sejr både kvalitetsmæssigt og salgsmæssigt, så denne udmelding er yderst positiv.
Der er også fra Disneys side udmeldt at flere Predator og Abernes Planet film er i støbeskeen!
Vi kan næsten allerede forestille os titlerne i IMAX formatet: “War for the planet Alien”, “Conquest for the last Predator”, “Resurrection: Hulk vs. Caesar”, “Luke´s battle on Planet Hulk”… Ja, mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser. Vi venter i spænding og ser hvad det fører med sig.

Kilde www.bloody-disgusting.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

’Avengers: End Game’ slår alle forsalgsrekorder