Lady Bird viser smukt de indre og ydre konflikter man kan have som teenager

The Florida Project er en smuk hyldest til barndommen

Anmeldt af: Lou von Brockdorff

The Florida Project har premiere 1.marts 2018

                                          florida-project

The Florida Project foregår over en sommer ved et motel nær Disney World i Florida. Den handler om den 6-årige Moonee som bor på motellet med sine venner og sin unge mor. Børnene bruger sommeren på at drille de andre beboere, snyde sig til is, drille motel ejeren og udforske området omkring motellet. Og samtidig bruger Moonee også tid på at bonde med sin mor som også skal finde ud af at være mor for Moonee.

The Florida Project er en ultra charmerende og farverig fortælling om barndommen. Den skildrer barndommens fantasifuldhed og naivitet på en meget smukt vis, som helt sikkert også er de unge børneskuespilleres fortjeneste. Brooklynn Prince som spiller Moonee er fantastisk og spiller eminent som den unge pige, der både elsker at drille de voksne og samtidig opfinde sjove fantasifulde lege.

Udover hende er Wilem Dafoe også med som motel ejeren og han giver også en dybt rørende og alsidig præstation. Bria Vinaite som spiller Moonee’s unge mor giver også en meget rørende præstation som den rebelske Halley. Sammenspillet i filmen er i det hele tager brillant og er med til at skabe den charmerende stemning i filmen.

Filmen er instrueret af Sean Baker som er en eminent independent instruktør som også har lavet den virkeligt seværdige film Tangerine. Han laver lavbudget film som ligner en million og som er ekstremt seværdige og dejligt anderledes.

The Florida Project er en film som minder i stil og stemning om Little Miss Sunshine og som er en hyldest til til barndommen og barndommens glæder og naivitet. The Flordia Project er en film som man ikke kan undgå virkeligt at holde af og som gør en ekstremt varm om hjertet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lady Bird viser smukt de indre og ydre konflikter man kan have som teenager