The Workshop har interessante ideer, men tør ikke at gå hele vejen

Solo: A Star Wars Story er den svageste af de nye Star Wars film

Anmeldt af: Lou von Brockdorff

Solo: A Star Wars Story har premiere 23.maj

solo

‘Solo: A Star Wars Story’ handler om Han Solo, inden han bliver til Han Solo. Vi møder Han som en ung mand der drømmer om at blive pilot, og som allerede har evner som pilot. Da Han Solo forlader sin hjemplanet og kommer ud på eventyr møder han bl.a. Chewbacca som han lynhurtigt starter et tæt venskab med, samtidig med at han møder Lando Calrissian og den halv kriminelle Becket. Han Solo får nemt charmeret sig ind på de forskellige personer, selvom hans eneste rigtige mål er at vende hjem til sin hjemplanet og redde sin kæreste Qi’ra.

Det er Alden Ehrenreich der har fået æren at skulle spille Han Solo som ung. Det der gjorde Harrison Ford god som Han Solo, var at han var super charmerende, vildt karismatisk og samtidig utilregnelig. Og udover det havde han en sarkasme som fungerede. Alden Ehrenreich har som Han Solo desværre ingen charme, han er heller ikke særligt karismatisk og hans jokes og sarkasme falder fuldstændigt til jorden. Han er heller ikke særligt utilregnelig og filmen bliver derfor, desværre ikke på nogle måde overraskende. Det er svært at sige om det er manuskriptets fejl, eller om det bare er fordi man kender Han Solo karakteren så godt, men Alden virker kort sagt en smule fejlcastet.

Det er noget som desværre også gælder mange af de andre skuespillerer, selvom det er et virkeligt godt cast og virkelig stabile skuespillerer. Men selvom Woody Harrelsen, Emilia Clark og Donald Glover gør hvad de kan, så bliver det aldrig rigtigt godt.

Når det er sagt så er filmen ganske flot og de forskellige planeter og byer er flot lavet. Derudover er actionsekvenserne også meget flot lavet. Det er også Ron Howard som har instrueret og han er en ganske habil instruktør som har en lang karriere bag sig.

Filmen er skrevet af Lawrence Kasdan og hans søn Jonathan Kasdan. Lawrence Kasdan var bl.a. med til at skrive Imperiet slår igen, Jedi-ridderen vender tilbage og Jagten på den forsvundne skat, hvilket er 3 fantastiske film som er virkeligt godt skrevet. Noget som var fælles for alle disse film, var at de havde Harrison Ford i hovedrollerne, som kunne løfte filmene og som kunne spille med den charme og karisma som rollerne kræver. Det er som sagt noget som desværre ikke er i denne film.

Jeg så Solo: A Starwars Story i 3d og ligesom mange andre 3d film havde det ikke den vildeste effekt. Det er derfor ikke noget man behøver at betale ekstra for, da man kan få den præcist samme oplevelse hvis man ikke ser den i 3d. Alt i alt gør det at ‘Solo: A Star Wars Story’ er den svageste af de nye Star Wars film.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Workshop har interessante ideer, men tør ikke at gå hele vejen