The Florida Project er en smuk hyldest til barndommen

Truth or Dare ender som en forudsigelig gyserfilm uden gys

Anmeldt af: Lou von Brockdorff

Truth or Dare har premiere 3.maj 2018

truth-or-dare-header

Truth or Dare handler om vennegruppen bestående af Olivia, Lucas, Markie, Ronnie, Brad, Penelope og Tyson. I en springbreak får vennegruppen overtalt Olivia til at tage med til Mexico og feste. Den sidste aften af ferien i Mexico møder Olivia den mystiske Carter, som overtaler vennegruppen til at tage med til en forladt kirke hvor han forslår at de skal lege Trurth or Dare, eller sandhed og konsekvens som legen hedder på dansk. De 7 venner finder hurtigt ud af at legen dog er meget mere end en leg, da legen begynder at hjemsøge dem efter at de er kommet hjem, og slår dem ihjel som ikke følger reglerne.

Truth or Dare er produceret af Blumhouse som er et filmselskab der primært producerer gyserfilm. De har bl.a. produceret mesterværker som Insidious 1 og 2, Sinisiter 1 og 2, Hush, Oculus og Get out. De har dog også lavet mindre gode film som Happy Death Day, Jem and the Holograms, Martyrs, The Purge, The Gallows og the Darkness. Truth or Dare hører klart til i den sidste kategori.

Ideen med filmen er egentligt meget god, men det er udførelsen desværre ikke. Der er kun enkelte chok i filmen og den formår aldrig at blive uhyggeligt. Den er i stedet sindssygt forudsigelig og man har set denne slags film mange gange før.

Skuespillet i filmen er heller ikke noget man bider mærke i. Det bliver en anelse ligegyldigt og i stedet for at komme til at føle med karaktererne, bliver man i stedet gang på gang irriteret over at de konstant træffer dumme beslutninger og gør ulogiske ting.

Det er dog desværre en ting som man ofte ser i dårlige gyser film, så derfor kan dette ikke engang blive ophidsende, da det også desværre er forudsigeligt.

Det eneste positive man kan sige om filmen er at den engang imellem har nogle enkle chok som er nogenlunde velfungerende. Når alt er sagt så er filmen dog ikke kedelig men den ender med at blive en gyserfilm uden gys som er underholdende i alt sin elendighed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Florida Project er en smuk hyldest til barndommen