Sex, stoffer og kærlighed: ‘Euphoria’ er en euforiserende og bittersød rutsjebanetur

“Avengers: Endgame” er historiens mest indtjenende film

Af Adam Bouttai

$ 2,79 milliarder er det tal “Avengers: Endgame” (2019) har ramt, og det betyder at James Camerons science-fiction Blockbuster “Avatar” (2009) ikke længere bestrider pladsen som filmhistoriens mest indbringende film. 

Nordamerika har været Marvel heltenes mest indbringende territorium med $ 853 millioner, mens det kinesiske marked har stået for $ 629 millioner. 

I en overgang lignede det at filmen ville komme til kort, men med en genudgivelse i sidste måned, har filmen sneget sig forbi Camerons gigant, der nåede at regere som nummer ét i ti år.

Den sidste installation i “Avengers” serien  har angiveligt kostet $ 321 Millioner. Selv med marketingsomkostninger er der ingen tvivl om at Avengers har været en god forretning for Disney, og det er uden at medregne det afledte merchandise-salg. 

Disney er dog slet ikke færdige med at dominere den amerikanske Box Office.  TheLion King”, har nemlig også vist sig at være skarp ved billetlugerne med en indtjening på $ 185 millioner i Nordamerika og $ 433 millioner på verdensplan i løbet af tre dage.

Kilder: Variety

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sex, stoffer og kærlighed: ‘Euphoria’ er en euforiserende og bittersød rutsjebanetur