‘Apocalypse Now: Final Cut’ er på vej

Tarantino bliver alligevel klar til Cannes-premiere.

Af Martin Odgaard

Det er netop udmeldt fra den prestigefyldte og traditionsrige festival, at Pulp Fiction (1994)-instruktøren Quentin Tarantino vender tilbage til Cannes, hvor han debuterede med netop Pulp Fiction for 25 år siden, og kan således markere jubilæet, når han medbringer sin 9. film.

Det gør Tarantino med “Once Upon a Time in Hollywood”, som er inspireret af hans idol Sergio Leone og hans to mesterværker, “Once Upon a Time In The West” og “Once Upon a Time In Amarica”.

Plottet skulle eftersigende være et helt særligt og Tarantinosk kærlighedbrev til Hollywood. Med på rollelisten har Tarantino kæmpe stjerner som Brad Pitt, Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Al Pacino, Bruce Dern, Scoot McNairy og Kurt Russell. Således altså både nye og velkendte ansigter i Tarantino sammenhæng.

Oprindeligt var udsigten til en storslået Cannes-premiere senere på måneden ellers droppet, i det filmen først stod til at blive klar til en juli premiere. Men nu har instruktøren ham selv, altså placeret sig i klipperummet, og koncentreret arbejdet intenst på en færdiggørelse af klipningen, så det hele kan belønnes med den sydfranske solstrand.

“Once Upon a Time in Hollywood” kommer i øvrigt til at have en samlet spilletid på 2 timer og 45 minutter, mens den ligesom Tarantinos forrige film også bliver vist i 35mm formatet.

Kilde: Festival De Cannes https://www.festival-cannes.com/en/infos-communiques/communique/articles/the-2019-selection-new-announcements

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

‘Apocalypse Now: Final Cut’ er på vej